Забавни моменти със слонове

Чалгар - весели картинки , вицове , смях, ,картички и ...
 

Забавни моменти със слонове

Внимавай с целувките !

Забавни моменти със слонове

Забавни моменти със слонове : Истории от сафари парка

Кой би предположил, че слоновете могат да бъдат толкова любопитни и забавни? На снимката виждаме два уникални момента, които карат всеки да се усмихне. Първо, слонът, който игриво използва опашката на друг слон като нещо средно между ластик и въже. И после, още по-забавен е моментът, когато слонът любопитно „проверява“ лицето на туристката с хобота си, сякаш иска да разбере какво представлява това същество пред него.

Слоновете са известни със своя интелект и емоционалност, а също така и с любопитството си. Те обичат да изследват околната среда и да взаимодействат с всичко ново. Хоботът им не е само средство за хранене и пиене – той е техен инструмент за комуникация и изследване. Туристката на снимката със сигурност не е очаквала такъв „близък“ контакт със слон, но определено този момент ще остане незабравим за нея!

В сафари парковете често се случват подобни неочаквани срещи между хора и животни. Това е мястото, където дивите животни могат да се държат по съвсем естествен начин, а туристите имат уникалната възможност да бъдат част от техния свят. Тези моменти са едновременно забавни и вълнуващи, а снимките, които остават, разказват историята за непредвидените удоволствия от такива срещи.

Ако все още не сте имали възможност да посетите сафари парк, помислете сериозно за това. Може би ще бъдете „разследвани“ от слон или ще станете свидетели на нещо още по-необичайно.

Шеги, смях, хумор, вицове, картички, смешни видеа, клипове  …