Прогнозата за времето е дъждовна

Чалгар - весели картинки , вицове , смях, ,картички и ...
 
Weather report прогнозата за времето е дъждовна
Weather report

Прогнозата за времето е дъждовна

След като отново съм прекарал цяла седмица в очакване на слънчеви лъчи, прогнозата за времето реши да ме изненада с един непрекъснат дъждовен маратон. Но вместо да се сгърча под чадъра с мрачно настроение, реших да го приветствам с усмивка.

Понеже дъждът беше толкова настоятелен, че изглеждаше като да се опитва да залее всичко наоколо, реших да го възприема като предизвикателство. Вместо да се превърна в главния герой от „Понеделник, поне ще те залеем“, реших да си поставя нова цел – да намеря най-иновативния начин да използвам този дъждовен ден.

Първата ми мисъл беше да направя експеримент с това дали хартиените чадъри са наистина водоустойчиви, както твърдят. След няколко минути на изследване обаче, резултатът беше поне смешен – чадърът изглеждаше по-скоро като мокър питон, готов да ме преследва със своя воден облик.

След като се отказах от идеята с чадъра, се превърнах в истинския МакГайвър на дъждовните дни. Използвах всичко, което имах под ръка – от тенекии до пластмасови торби – за да създам собствената си версия на водоустойчиво облекло. Когато пък дъждът почна да се превръща в истински потоп, реших да се оттегля от водния свят и да прекарам останалата част от деня с книга и чаша топло какао.

Така че, ако следващия път видите прогноза за дъжд, не се оплаквайте. Вместо това, въоръжете се с креативност и чаша горещ шоколад, и се подгответе да се насладите на неподправени моменти на хумор и приключения под дъжда.

Най-доброто фото оборудване