Бъдещето на специалните части

Чалгар - весели картинки , вицове , смях, ,картички и ...
 

камуфлаж

камуфлаж
камуфлаж

Бъдещето на специалните части е в ръцете на идното поколение.

Изглежда, че тази млада дама е готова за всичко – както за стилна фотосесия, така и за битка на полето! Вижте как успява да съчетае военната екипировка с изненадващ моден усет. Камуфлаж ът ѝ е толкова добре подбран, че дори снегът отстъпва пред нейната красота и увереност. Дръзката комбинация от армейска тактическа жилетка и перфектно оформени гладки коси определено ще накара противника да се замисли два пъти, преди да направи ход!

С оръжие, което изглежда като излязло от видео игра, и израз на лице, който казва “Не се шегувам”, тази войничка е олицетворение на “модата среща действието”. Но не се заблуждавайте – макар че изглежда като модел на военна писта, тя определено знае как да се справя със задачите си. Зимата не е проблем за нея – снежният фон само подчертава решителността и бойния ѝ дух. Няма значение дали врагът е близо или далеч – тя е подготвена с модерното си оръжие и тактическите аксесоари, които съчетава с безупречен стил.

Ако не знаете какво е “girl power”, този кадър ще ви научи. Всяко присъствие на бойното поле трябва да бъде забелязано, а тя го прави по най-добрия начин. Елегантност и решителност, комбинирани с военно оборудване – каква по-добра комбинация за модерната жена войник?

След като я видите, няма как да не се замислите – може би модата и тактиката наистина вървят ръка за ръка. Тази дама определено е готова за всичко, било то модна сесия или изпълнение на мисия със стил!

“Готова за действие, независимо колко студено става. Тoзи зимeн воин показва, че силата и стилът могат да вървят ръка за ръка.”